Bilreklame med kunden i fokus

Skal du have lavet bilreklame? Med os ved din side som skiltefirma, er du i helt trygge hænder. Vi har været i skiltebranchen i mange år og har derfor lavet bilreklame for mange erhvervskunder. Vores vigtigste opgave er at lytte til dig og dine ønsker ud fra det, du har med til os. Vi hjælper primært kunder i Vejle, Hedensted og Billund, men sender til hele Danmark, hvor end der er bud efter os.

Selvom du ikke nødvendigvis sidder med en klar idé i hovedet på nuværende tidspunkt, skal du ikke tøve med at forhøre dig hos os. Du behøver nemlig ikke at have en fuldendt plan for din bilreklame, da vi i fællesskab kan snakke os frem til den rette løsning.

Generelt kan reklamer på biler gøre store underværker for din markedsføring. Det kan være, at du er selvstændig tømrer og derfor kører ud til kunder dagligt. Dels ser det professionelt ud at have et firmalogo på bilen, og dels er det en ideel måde at gøre opmærksom på dit firma og firmaets logo, når du kører rundt i landet. Eller måske kunne et klistermærke med logo være interessant for dig?

Hvad koster en bilreklame?

En bilreklame er som sagt et klistermærke til en bil, som vi sørger for at udforme efter dine ønsker. Generelt tilbyder vi fair og overkommelige priser, som er skræddersyet til dig. Derfor er vores priser også forskellige alt efter opgavens omfang.

Inden vi går i gang med projektet, sørger vi for at give dig et uforpligtende tilbud med en fair pris, som du kan tage stilling til. På den måde er du garanteret, at pris og produkt bliver, som du ønsker. Med vores hjælp kan du skabe interesse for dit firma på ny ved at klistre dit firmas logo på din bil. Vi garanterer dig for, at det giver pote.

​Vil du kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til en specifik opgave, kan du udfylde nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os allerede i dag

Skal vi udsmykke din firmabil med en flot, fængende reklame, der skaber blikfang? Så er du velkommen til at kigge forbi butikken i Vejle eller kontakte os per mail eller telefon. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores arbejdsproces, priser eller bilreklame, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til telefon 75 82 15 81, eller send os en e-mail på tl@larsenskilte.dk

​Det siger vores kunder

"Fantastisk flink fyr, Det kører sit enmandsfirma med med et smil. Altid klar på at hjælpe med helt små opgaver og store. Fornuftige priser, og i orden kvalitet"​

Rune Madsen

"Dygtig skiltemaler, god service."​

Margit Larsen​

"Det er skilte mm i top klasse!"​

Tanya Grandfeldt

Larsen skilte

CVR: 30401573

Niels Bohrsvej 2, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Skriv til os på mail: tl@larsenskilte.dk

Åbningstider

Mandag - fredag

08.00 - 17.00

Lørdag - søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.