Mærkater & labels​

​Klistermærker til alle overflader

​Hos Larsen Skilte laver vi alt i klistermærker primært til erhverv. Vi har hjemme i Vejle, hvor vi især har et bredt kundenetværk, men vi kontaktes også af folk fra bl.a. Kolding og Hedensted samt resten af landet. Vi tilbyder også gerne vores service for dig! Vi har et væld af mærkater, labels og folier i flere forskellige typer og størrelser, så der er noget, der passer til enhver overflade og ethvert erhverv.

Få inspiration

​Vi har masser af farver og eksempler på motiver på lager, og vores fornemste opgave er at opfylde de ønsker, som den enkelte kunde måtte have for designet. Du har sandsynligvis selv en god ide om, hvordan dit logo skal udformes, og hvilken tekst du ønsker til hvilken overflade, og vi tilstræber selvfølgelig altid at møde dit specifikke ønske.

Ønsker du i øvrigt inspiration til, hvad der er den bedste udsmykning til netop din virksomhed, står vi klar med rigtig mange konkrete eksempler på og ideer til klistermærker, der kunne være relevante, gode løsninger for dig. Med en kombination af dine personlige ønsker og vores faglige erfaring bliver vi i fællesskab enige om det perfekte layout til din virksomheds reklame.

En af vores spidskompetencer er udskårne bogstaver, som vi klæber på diverse overflader. Det er en løsning, som mange kunder er glade for – og så er vi også glade. Det er vigtigt for os, at vores kunder får et resultat, som de kan nyde i mange år fremover. Derfor prioriterer vi den gode dialog højt.

Høj kvalitet og service

​Uanset hvilken type klistermærke du skal have lavet – stort eller småt - og uanset hvorpå du ønsker at sætte det, kan vi skræddersy en løsning for dig. 

Vi laver klistermærker af stærke materialer, der kan klæbe på langt de fleste slags overflader. Alt efter hvilken type overflade der skal sættes et mærke på, finder vi en folie, der passer. 

Vores høje erfaring giver os også muligheden for at sætte klistermærker på de sværeste typer overflader som fx skraldespande af afvisende plastic.​

Kig forbi os i Vejle eller ring på telefon 75 82 15 81 og hør mere om dine muligheder for at få klistermærker som reklame for din virksomhed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

​Vil du kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til en specifik opgave, kan du udfylde nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Det siger vores kunder

"Fantastisk flink fyr, Det kører sit enmandsfirma med med et smil. Altid klar på at hjælpe med helt små opgaver og store. Fornuftige priser, og i orden kvalitet"​

Rune Madsen

"Dygtig skiltemaler, god service."​

Margit Larsen​

"Det er skilte mm i top klasse!"​

Tanya Grandfeldt

Larsen skilte

CVR: 30401573

Niels Bohrsvej 2, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Skriv til os på mail: tl@larsenskilte.dk

Åbningstider

Mandag - fredag

08.00 - 17.00

Lørdag - søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.