Få designet et klistermærke med logo hos Larsen skilte

Skal du have lavet et klistermærke med logo til din virksomhed eller dit private hjem? Ved Larsen skilte står vi klar til at hjælpe dig med at lave det rette klistermærke. Vores primære kundekreds er i Vejle, hvor vi selv hører til, samt i Hedensted, Billund og omegn, men vi sender til hele Danmark, så du kan få et flot klistermærke med logo uanset din geografiske placering i landet.

Måske tænker du ikke så meget over det, men et klistermærke med eget logo er alletiders reklame. Når vi siger, at vi laver selvklæbende folier til alle formål, er det fordi, vi mener det. Der er nemlig ingen grænser for, hvor mange steder du kan sprede dit logo med vores klistermærker.

Der er flere fordele i at gøre reklame med sit eget logo de steder, hvor det kan lade sig gøre. Det visuelle er tit og ofte en eminent løsning, når det kommer til synlighed. Det vil helt sikkert indprente sig i kunders og forbipasserendes hukommelse, når først de får øje på farverne og symbolikken.​

Vi tilbyder:

  • At lave et klistermærke med logo efter dine anvisninger
  • Faglig kompetent rådgivning
  • Rimelige og overkommelige priser

Som skiltefirma har vi desuden mange års erfaring i skiltebranchen, hvilket gør os i stand til at lave et klistermærke med logo, der passer præcis til dit formål.​

Vælg det rette klistermærke med logo

Ved Larsen skilte laver vi som sagt klistermærker til alle henseender. Har du for eksempel overvejet at få et klistermærke til din bil? Det er klart en fordel, hvis du generelt kører meget ud til kunder eller ønsker, at andre kørende lægger mærke til dit logo og dermed din virksomhed. Her kunne en bilreklame også være en god løsning for dig!

Vores vigtigste opgave er generelt at imødekomme vores kunders behov og designe det klistermærke, som de ønsker. Derfor gør vi meget ud af at tilbyde en professionel og uforpligtende samtale allerede fra begyndelsen, hvor vi drøfter præferencer og muligheder.

Vores priser afhænger generelt af opgavens omfang, da hver enkelt opgave er skræddersyet til den enkelte kunde. Vi kan derfor ikke give dig en endelig pris, før vi er nået frem til en komplet løsning.

​Vil du kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til en specifik opgave, kan du udfylde nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i et klistermærke, så kig endelig forbi vores firma, eller kontakt os allerede i dag. Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Ring til telefon 75 82 15 81, eller send os en e-mail på tl@larsenskilte.dk

​Det siger vores kunder

"Fantastisk flink fyr, Det kører sit enmandsfirma med med et smil. Altid klar på at hjælpe med helt små opgaver og store. Fornuftige priser, og i orden kvalitet"​

Rune Madsen

"Dygtig skiltemaler, god service."​

Margit Larsen​

"Det er skilte mm i top klasse!"​

Tanya Grandfeldt

Larsen skilte

CVR: 30401573

Niels Bohrsvej 2, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Skriv til os på mail: tl@larsenskilte.dk

Åbningstider

Mandag - fredag

08.00 - 17.00

Lørdag - søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.