Profil

​Larsen Skilte ejes og drives af Thorbjørn Larsen. Larsens skiltefirma var tidligere en del af serigrafivirksomheden BASKO, men er nu blevet et selvstændigt firma.

Thorbjørn Larsen har 25 års erfaring fra skiltebranchen. Kunderne kender ham som en pålidelig leverandør med et glimt i øjet. Larsen Skilte løser altid opgaverne med en skarp sans for kvalitet lige fra klistermærke med logo til bilreklame – samtidig med at prisen holdes så lav som muligt.

​Har du spørgsmål eller er der brug for et råd er Larsen Skilte altid på pletten med beredvillig service. Tidligere ejer Bent Jørgensen overlader trygt sine kunder til Thorbjørn Larsen, leder af Larsen Skilte, som nu tilbyder alle kunder en helhedsløsning, hvor skiltning og serigrafiopgaver - som flag, t-shirt tryk og print på stofbannere - går sammen hånd i hånd.

Larsen Skilte overtager Berica serigrafi

​Larsen Skilte har pr. 1. december 2010 overtaget Berica Serigrafi.

​Vil du kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til en specifik opgave, kan du udfylde nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Det siger vores kunder

"Fantastisk flink fyr, Det kører sit enmandsfirma med med et smil. Altid klar på at hjælpe med helt små opgaver og store. Fornuftige priser, og i orden kvalitet"​

Rune Madsen

"Dygtig skiltemaler, god service."​

Margit Larsen​

"Det er skilte mm i top klasse!"​

Tanya Grandfeldt

Larsen skilte

CVR: 30401573

Niels Bohrsvej 2, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Skriv til os på mail: tl@larsenskilte.dk

Åbningstider

Mandag - fredag

08.00 - 17.00

Lørdag - søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.