Autodekoration & Bilreklame

Bilreklamer til erhverv

Hos Larsen Skilte kan vi lave de flotteste bilreklamer, du kunne tænke dig. Vores kunder får muligheden for at skabe et godt blikfang og skabe interesse for deres virksomhed.

Vores kundenetværk består primært af forskellige erhverv fra Vejle, hvor vi selv har hjemme, samt Hedensted, Kolding og omegn. Men vi tilbyder gerne vores gode løsninger for folk over hele landet – også for dig!

Den bedste form for reklame

Det er vores erfaring, at autodekoration kan være en utrolig tydelig og effektiv form for reklame. Få dit logo og dit telefonnummer på din bil og fang potentielle kunders interesse. Vi hos Larsen Skilte hjælper både store og små virksomheder med at holde fanen højt, når de færdes i trafikken. Vi har mange glade og tilfredse kunder, og det gør os stolte.

Det er vores fornemste opgave at opfylde dine personlige ønsker. Du kommer med dine kontaktoplysninger og din virksomheds logo, og vi leverer dit budskab klæbet på din bil. Vi laver også gerne andre motiver end logoer, hvilket typisk kunne være de produkter, som en virksomhed tilbyder - eksempelvis huse til en tømrerforretning, blomster til en gartner eller mursten og spandeske til en murerforretning.

Fælles for vores bilreklamer er, at de er af høj kvalitet og typisk har en holdbarhed på 5-7 år.

Proces med kunden i fokus

Er du kunde hos os, kan du altid være sikker på en god dialog i vores samarbejde, hvor dine ønsker og behov er i fokus. Typisk har vores kunder selv logo eller billeder med hjemmefra til bilreklamen, hvorefter vi laver en skitse, som vi sender tilbage til godkendelse, og efter kundens tilladelse går vi så i gang med at udforme reklamen.

Skal vi udsmykke din firmabil med en flot, fængende reklame? Kig da forbi til en snak eller ring til os på telefon 75 82 15 81. 

Læs også omkring vores klistermærker.

Adresseinformation:

Niels Bohrsvej 2
7100 Vejle 

Kontaktinformtaion:
Tlf.: 75 82 15 81
E-mail: tl@larsenskilte.dk

Larsen skilte
Niels Bohrsvej 2
7100 Vejle
Tlf.: 75 82 15 81
CVR: 30401573
tl@larsenskilte.dk